Nem mindegy, hogyan éled meg életed utolsó tíz évét! És mikor kezdődik?

Huszonharmadik nap I.

2014/10/07. - írta: jpiller

104 kg

Szerintem a mérleg hibahatárán belül vagyok ezen a súlyon. A mai nap komolyabb irányt vett a fogadalom megtartása! A reggelim egy nektarin volt, azután szépen úszás, majd egy tényleg nagyon kevés mogyoró... Azt nem lett volna szabad, de a mogyorós csoki még rosszabb lett volna. 50 perc úszás után egy rövid gőz és hideg víz, majd elkezdtem a napi feladatokat. Az egyik ilyen az írás és a levelezés ellenőrzése.

Az ebéd tejföllel sűrített zöldbab főzelék lesz a tegnap megsütött malacdagadóval. Nem hangzik rosszul és nem is az!

A hét végén egy nemzetközi konferencián leszek, csak remélem, hogy tudok internet közelébe kerülni, nehogy írás nélkül maradjunk. A jelentéseket folyamatosan küldöm a facebook-on.

A jövő hétre bejelentkeztem egy edzőhöz állapot felmérésre. Az állapotfelmérés eredményéről is részletesen be fogok számolni, nem kell nyugtalankodni. Van még egy dolog, a gyors-fitness, amit ki szeretnék próbálni, bár annyira a csodagépekben nem hiszek.

Szóval irány a munka!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyok16kilot.blog.hu/api/trackback/id/tr656766525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása