Nem mindegy, hogyan éled meg életed utolsó tíz évét! És mikor kezdődik?

Harmincnyolcadik nap I.

2014/10/22. - írta: jpiller

A mai napon nem sikerült teljes edzést csinálni, mert a gép kézikönyvét nem találták meg a teremben. Így egy rövid kardió után súlyzó, majd munka. Egész nap nem sikerült  mást tennem, viszont találtam egy remek éttermet, ahol 1300 forintért all-you-can-eat ebéd volt. A húsok-saláták  és a kovászos uborkából elég sokat lehet megenni és még szabad is! Azt, hogy hol van, csak privátban árulom el!

Ma este beszéltem egy ökölvívó edzővel, akivel leegyeztettem, hogy el fogok menni hozzá edzeni. Remélem a változatos edzés meg fogja tenni a hatását! A kor nem számít, járnak hozzá 8-65 évesen is.

A nyíregyházi éttermi tapasztalataim szerint az emberek ismerik már a paleo étrend előnyeit, a használatához azonban kell az elhivatottság. Sajnos a kisgyerekeket annyira hozzászoktatjuk a szénhidrát zabáláshoz, hogy nem nagyon tudnak leszokni róla. A gyomorrontáshoz pedig a majdnem legjobb terápia a coca-cola. Most is hatott a kislányomnál.

Lássuk mi lesz holnap!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyok16kilot.blog.hu/api/trackback/id/tr246818587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása