Nem mindegy, hogyan éled meg életed utolsó tíz évét! És mikor kezdődik?

Nyolcadik nap I.

2014/09/22. - írta: jpiller

104 kg

A mérleg sajnos nem mutat elmozdulást, de előző tapasztalataim szerint semmi jelentősége nincs a dolognak. A testtömeg csökkenése nem folyamatosan következik be, kellenek olyan napok, amikor bizonyos határokat át kell törni. Olyankor mondjuk kihagyom az ebédet, vagy a vacsorát és máris "átszakad" a gát. A megelőző fogyási szakaszom előtt 116 kilogrammnál majdnem kettő hónapot ácsorogtam, akkor egy hét végi kerékpártúra után indult meg a csökkenés. Most meglátjuk, mikorra lesz ilyen pont. Türelmetlenkedni nem szabad, mert nem egy hétre akarok lefogyni, hanem tartósan. Tudjátok, nem gyorsan kell meggazdagodni, hanem nagyon...Minden esetre ma ebégkihagyást fogok alkalmazni, esetleg egy shake-et iszom. Azt szoktam máskor is, de nem ebéd helyett, hanem délután a "holt ponton".

A tegnapi nap nagyon jól sikerült, ajándék időben nagyon kellemes napfényben szépen leégett megint a nyakam, most még azt is kezelhetem. Ma súlyzós edzés, aztán munka. Szóval kezdődik a heti rendszeres testmozgás és agytorna...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyok16kilot.blog.hu/api/trackback/id/tr676718465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása