Nem mindegy, hogyan éled meg életed utolsó tíz évét! És mikor kezdődik?

Harmincnegyedik nap I.

2014/10/18. - írta: jpiller

104 kg

A felmérés áramszünet miatt elmaradt sajnos, a repülő oktatói vizsgát pedig az időjárás akadályozta meg. Legalább az esti üzleti találkozó sikerült, így nem zártuk a napot teljesen hiábavaló tevékenységekkel. Mondjuk volt még egy értékelhető eredménye a napnak, feljebb tettük a műhelylápákat tartó konzolt a szerelő műhelyben...Na de elég a viccből, a mai edzést nem erőltetjük erősre, szerintem úszni fogok egyet, mert készülni kell a vasárnapi szülinapi bulira. Ahhoz pedig sütni kell sütit és pár dolgot...

A fogyókúrákkal kapcsolatban jó hír, hogy alakul egy négy fős csapat, ahol az egy hónapos fogyási módszer főpróbáját tartjuk majd, karácsonyra jobban nézek ki mottóval.

Lássuk, a részleteket később. Ha valakit érdekel a dolog, a barátjaival-barátnőivel benevezhet a történetbe. Négyes csapatok jelentkezését várja a lelkes közönség!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyok16kilot.blog.hu/api/trackback/id/tr306804403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása