Nem mindegy, hogyan éled meg életed utolsó tíz évét! És mikor kezdődik?

Tizenkilencedik nap II.

2014/10/03. - írta: jpiller

Újra van egy kis időm, hogy második napi jegyzetet tudjak készíteni. A várt étrend és napi teendők listája a következő napokban összeáll és aki itt jelentkezik érte, annak el is küldhetem. Az ára csak egy hozzászólás. :-) Ami pedig a fogyás okait illeti, egyel többet sikerült magamnak kreálni: nagyon kellemes, ha a régen látott cimborák csodálkozva kérdezik, hogy mi történt, hogyan sikerült az eddigi eredményeket elérni.

További kellemes tapasztalat, hogy a  már régen gyakorolt "sífutó-géppel" a mért eredményeim klasszisokkal jobbak lettek a magaménál, 50 perc folyamatos 120 ütemes sebességnél a pulzusom nem ment fel 138 fölé és a légzésemmel egyszer sem kellett az erőltetett 2-2, vagy 1-2 ütem fölé menni. Azt hiszem kezdek edzettebb lenni...

(Hogy mit jelentenek ezek az adatok, kérdezzetek, mert feleslegesen nem akarok magyarázni, amit már úgyis mindenki tud...)

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyok16kilot.blog.hu/api/trackback/id/tr996755605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása