Nem mindegy, hogyan éled meg életed utolsó tíz évét! És mikor kezdődik?

Tizenkettedik nap III.

2014/09/26. - írta: jpiller

Ma közlekedtem...

Ha komolyan vesszük a dolgot, akkor néha el lehet egy-egy helyre ugrani kerékpárral is...

Nagy nap a mai! Páran eldöntöttük, hogy a balatoni példát tekintve Budapesten is megszervezzük az életmód klubunkat. Terveim szerint ebbe bevonunk minden olyan mozdulni vágyó ismerősünket, akik nem csak ötvenen túl lesznek hajlandóak felébredni, hanem hajlandóak felemelni a feneküket még harminc alatt is.Nagyon sokan vagyunk úgy, hogy nem gondoljuk át, mit lehetne tenni, hogyan tudnánk az életünket jobbá tenni, több időt nyerni?

Itt az alkalom, gyerünk gondolkozzatok el!

Most, hogy következik az ősz és a tél, most kell olyan raktárakat feltölteni, amit nyáron nem tudtunk és igen most is lehet fogyni és fitten készülni a télre. Mivel az én általam kipróbált módszerben nincs koplalás, csak a figyelem fókusza a táplálkozásra és a mozgásra irányul, a raktárak feltöltésével sem lesz baj. Nem is beszélve arról a tényről, hogy a zöldségekben található és zsírban oldódó tápanyagok raktározása is könnyebben valósul meg. (Miért is? Mert a megfelelő mennyiségű zsiradékot is mellé tesszük...)

Ezzel a táplálkozástudományi értekezésemet le is zárom, mivel többször említetten nem vagyok a téma szakértője és mindenkinek a saját fenekére kell majd szabni a nadrágot!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyok16kilot.blog.hu/api/trackback/id/tr636734205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása