Nem mindegy, hogyan éled meg életed utolsó tíz évét! És mikor kezdődik?

Negyedik nap III.

2014/09/18. - írta: jpiller

eloadas_1411068956.jpg_478x462

A tegnap esti előadáson készült a kép. Ugye van még mit alakítani rajtam! A mai este ünnepélyesen lezárult a támadás időszaka. Az a kettő kiló, ami lement rólam jónak is mondható, különösen, hogy a 2.0 verziószám alatt folytatom a küzdelmeket. Az előzőekben megnézheti, aki nem érti, a verziószámozás logikáját. A holnapi naptól lehet enni káposztát, uborkát, paradicsomot és nem cukros zöldségeket, salátákat. Innen már sokkal könnyebb változatosan enni. Aki pedig a fogyi klubunkban idáig eljutott, gratulálok. Nem szabad elfeledkezni a vízről és a rostról!!! Én keveset ittam, nem volt meg a 3 liter egy nap. Most komolyabban oda kell figyelni a dologra.

Ígértem a káposzta saláta receptet.

1 fejkáposztát vékonyra leszelek, 1 egész citrom levével , egy evőkanál sóval (nem kálium-kloridos!) 10 szem köménymaggal ízesítve összekeverem. 1 gerezd fokhagymát átpasszírozok és azt is hozzá keverem. Aki szereti, tehet hozzá egy nagyon pici kaprot és egy evőkanál fokhagymás, vagy borecetet. Éjjelre kinn hagyom a szabad levegőn, hogy a káposzta puhuljon. Azután a hűtőben kell tartani. Ezt az alapot fogyasztáshoz hozzáteszem paradicsomhoz, paprikához, egyéb zöldségekhez. Nagyon finom olívával, vagy apróra reszelt zellerrel is. Majonézzel és/vagy vörös káposztából is nagyon finom. Bele lehet keverni a csirkemellet és a roston sütött halat is.Próbáltuk már olajos hallal, nagyon klassz volt.

Jó étvágyat, szép álmokat!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyok16kilot.blog.hu/api/trackback/id/tr796710069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása