Nem mindegy, hogyan éled meg életed utolsó tíz évét! És mikor kezdődik?

Huszonnegyedik nap III.

2014/10/08. - írta: jpiller

Sajnos, vagy nem is annyira sajnos a következő három napban nem tudom, hogy leszek-e internet közelében, ezért valószínűleg kimaradhat egy-két nap a beszámolókból. Külföldi tartózkodásomra felkészülve azért adhatok néhány jó tanácsot. Mindenképpen érdemes nem könnyen törő gyümölcsöket, almát, nektarint, illetve magvakat, tökmagot pucolva, mogyorót (nem földi mogyorót) vinni, jó szolgálatot tehetnek az aszalt gyümölcsök is. Mivel a bajor konyha közel áll hozzám, inni meg nem ihatok a vezetés miatt, nem leszek nehéz helyzetben az önmegtartóztatást illetően. A sült csülök káposztával meg éppen beleillik az ételek sorába. Ahhh, azt nagyon szeretem, legfeljebb a knédlit, vagy mifenét nem eszem meg hozzá...

Azt tervezem, hogy a szállodai reggelire magamhoz veszem a fehérje szükséglet nagy részét, a köztes időben eszem gyümölcsöt, vagy magot, ebédre egy shake, vacsorára pedig valami ottani étel. Másik lehetőség, hogy ebédre eszem nagyobb mennyiségű gyümölcsöt és magot, és vacsorára öntöm le a shake-et. Aludni meg úgysem fogunk annyira...Remélem a szállodában van egy edző terem, ahol legalább egy fél órát tudok mozogni...Jó ötlet, meg is nézem, van-e?

Mindenképpen informálok mindenkit a három napban történtekről!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyok16kilot.blog.hu/api/trackback/id/tr606772689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása