Nem mindegy, hogyan éled meg életed utolsó tíz évét! És mikor kezdődik?

Huszonkettedik nap II.

2014/10/06. - írta: jpiller

Ahogyan ígértem, jőni fog, ha jőni kell a nagyszerű tanács, mit, hogyan tegyünk. Aki rendszeresen olvas, vagy nem rendszeresen, de egyáltalán az elején beleolvas a blogomba, az megtalálja módszerem lényegét. Tudomásul véve, hogy a fehérjedús étkezés megfelelő rostanyag bevitel nélkül problémákat okozhat és egyáltalán nem a hasmenés oldalon, arról is kell gondoskodnunk, hogy a megfelelő folyadék bevitel mellett gondoskodjunk az élelmi rostok pótlásáról is. Ezt megtehetjük természetesen az étkezésnél a zöldségek és nagy rosttartalmú táplálékok magunkhoz vételével, de kiegészíthetjük olyan táplálék kiegészítőkkel is, amelyek ezt a gondot leveszik a vállunkról. Mennyire kellemes, ha ezek nem táplálék kiegészítők, hanem például egy étkezést pótolnak is!

Egy szó, mint száz: neki kell állni és komolyan dolgozni a sikerért.

Aki most úgy dönt, hogy dönt, annak elő is kell készülni a dolgokra. A legfontosabb, hogy meghatározzuk az időbeosztásunk és lehetőségeinket is figyelembe véve, hogy milyen célt tűzünk ki magunk elé. Csak reálisan. Mondjuk: jövő hónapban férjek bele a sínadrágomba. Ehhez a célhoz aztán hozzárendelhetjük az eszközöket is. Nagyon kellemes, ha kisebb odafigyelést igényelve, egyáltalán nem kell megtanulni egy dietetikus teljes tananyagát és egyszerűen csak követjük egymást. A siker nem maradhat el, ha elmarad, akkor csaltunk. A csalással persze magunkat csapjuk be, de remekül lehet szidni majd a módszert, a mozgást, azt, hogy sokba került, és hogy ezt én sokkal jobban csinálnám.

Akkor egy kis házi feladat: Melyek azok a nyersanyagok, amelyekkel egy tisztán fehérje alapú négy napos kúrát különösebb szenvedés nélkül levezényelhetünk. Ki lehet puskázni a blogomból. A Támadás résznél. Tessék kisebb kutatásokat végezni és holnapra összeszedni.

Addig is maradok tisztelettel. Az úszó felszerelésemet már összeraktam, korán megyek úszni!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyok16kilot.blog.hu/api/trackback/id/tr636765175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása