Nem mindegy, hogyan éled meg életed utolsó tíz évét! És mikor kezdődik?

Huszonkettedik nap I.

2014/10/06. - írta: jpiller

105 kg

Na a mai nappal elég a súlyzózásból. Bár sokkal jobban érzem magamat, erősebb is lettem, az elliptikus padon is jobbak az eredményeim, a súlycsökkenés miatti aggódásom oda vezetett, hogy abba kell hagynom és újra az úszás-kerékpár kombinációba kell belemennem. Fel kell készülni a hideg időben  folytatott kerékpár edzésre is. Most még nincs hozzá magfelelő ruhám, de valahogyan csak be fogom szerezni. Pont új bekezdés..

Az egyik barátommal beszélgettem erről az egész blogírásról, illetve a súlyleadási próbálkozásokról. Szerinte a magyar ember alapvetően fegyelmezetlen, hogy bármilyen fogyókúrát véghez vigyen és lusta, hogy az eredményeket meg tudja őrizni. Szerintem azért képesek vagyunk arra, hogy átalakítsuk a szemléletünket egy kicsit legalább és bele vágjunk abba a kéthetes, majd egy hónapos programba, amivel próbaképpen ledobjunk 3-8 kilót és a következő kettő hétben pedig a további súlymegtartás-csökkentést érjünk el, ha képesek vagyunk!

Kíváncsi lennék, hogy mi magyarok meg tudjuk-e tenni, csak azért, hogy a cukorbetegség kockázatát felére csökkentsük...

Van egy ajánlatom azoknak, akik egy fogyi-csoportot  (4 fővel)  összetrombitálnak!

Írjatok és nekimegyünk!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyok16kilot.blog.hu/api/trackback/id/tr826764675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

protézisesh 2014.10.07. 15:51:42

vasárnap óta akciós a Lidl-ben a téli futóruházat (technikai alsók és felsők, futópulcsik, softshell kabát...) én ebből öltöztem fel. A 188cm/110kg súlyomhoz L-es nadrág a jó (a "cicanadrág"-fazon) felülre alsóruházatból L, felsőből (pulcsi, softshell) viszont XL kell.

Elsőre teljesen oké, és az árak sem vészesek: softshell kabát 5000, nadrág 2500, pulcsi 2500, hosszú ujjú aláöltöző pulcsi 3000(?).

Ja, és én is bicajozni vettem az egészet.
süti beállítások módosítása