Nem mindegy, hogyan éled meg életed utolsó tíz évét! És mikor kezdődik?

Tizenhetedik nap I.

2014/10/01. - írta: jpiller

Túl vagyunk a két héten, a súlyom nem akar változni egy dekányit sem. A jövő héten újra edzést váltok, beindul a zsírégetés. A facebook-on olyan klassz hozzászólásokat hoztok, klassz receptekkel és ötletekkel. Keressetek ott is! A receptek és az egy havi fogyáscsomag itt fog megjelenni. Én benevezek rá, mert át kell törni a 100-as álomhatárt a hónap végére!

Tehát: Azon 4 fős csapatok jelentkezését várom Magyarországról, akik hajlandóak 1 hónapot és fejenként 12 ezer forintot rááldozni, hogy a cukorbetegségük kockázatát felére csökkentsék. Ha nem világos, akkor részletekkel privátban tudok szolgálni. Az eredményekről és a fejleményekről természetesen mindenkit tájékoztatok, illetve itt mindenki dicsekedhet az eredményekkel!

Akkor hajrá!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyok16kilot.blog.hu/api/trackback/id/tr916750335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása