Alcím lehetne, mit együnk vendégségben.
Egy kedves nagybácsi régi barátját látogattuk meg a családdal. Jóska a vendéglátó nagyon kitett magáért. Kedves felesége és leánya is lelkes fogyasztója volt annak a csodálatos húslevesnek és sült kacsának, amit ehettünk. Nekem nem volt nehéz, mert a húslevest sok fehér és egyéb zöldséggel, sőt főtt fokhagymával ehettem és talán harminc év óta először ettem újra kacsalábat...A második sült kacsacomb volt, amit a házigazda csak enyhén fűszerezett, így remekül ment a szeletelt paradicsomból, kis sóval, törött borssal és citromlével készített gyors paradicsom saláta és szintén fenséges volt a főtt fokhagymát összezúzva, kicsi sóval és piros paprikával kevert krémmel. A tortákat és süteményeket most nem sorolom fel, mert azért mi sem vagyunk fából. Külön élmény volt, hogy házigazdánk megmutatta a műhelyét, ahol olyan gépeket láttam, amiket eddig csak filmekben. Nagyon nagy élvezettel mutatta meg azokat, látszott rajta, hogy élvezi és szereti a szakmáját. Amúgy főzni is nagyon tud...
A háziasszony érdeklődött a módszerünk felől és csodálattal adóztam, hogy heti két alkalommal TRX edzésre jár, aki nem tudja mi az, hát nagyon kemény...Szóval csak bátorítottuk egymást.
Ma nem lesz második bejegyzés, mert ez az első is nagyon későn született. Ha rájövök, hogyan tudom idecsalogatni az instagrammos képeimet, bizony megosztok veletek pár képet a hét végéről...
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
D1255 2014.09.29. 12:32:34
jpiller 2014.09.29. 12:39:17