Nem mindegy, hogyan éled meg életed utolsó tíz évét! És mikor kezdődik?

Tizenkettedik nap I.

2014/09/26. - írta: jpiller

103 kg

A mérleg hibahatárán belül van ugyan az elmozdulás, de akkor is örömmel tölt el, hogy nem fölfelé hibázik a szerkezet. Nagyon érdekes beszélgetés volt a tegnapi. A két beszélgető partnerem közül az egyik már régebben csinált egy méregtelenítő diétát, ami nagyon hasonló volt az én módszeremhez, a másiknak ugyan nagyon tetszett a módszer, de hát az a fránya kenyér. Ettől függetlenül kialakítottunk egy mindenki által fogyasztható időbeosztást, amivel egy hónap alatt már elég látványos eredményeket lehet elérni úgy, hogy különösebb koplalásra és szenvedésre nem kerül sor. Mondjuk az első napok fehérje kúrája az szenvedés, de ha halat és egyéb fehérje forrásokat is bevonunk, nem is annyira vészes.

A lényeg, hogy a támadás három, a második szakasz 9, a harmadik szakasz 18 nap. Ezek után a fenntartó szakasz következik, amikor már gyümölcsöt is lehet enni és azzal az élet széppé válhat. Főleg pedig egyszerűbbé. A sport sajna nem kerülhető ki, azzal nem tudunk mit kezdeni. Rákészülni pedig elég két nap...Ha becsületesen végig csinálod biztos tömegcsökkenés és kellemesebb napi közérzet társul. Ki vállalja?

Az sem lenne gond, ha segítenétek kidolgozni a részleteket.

Nos a feladat adott...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyok16kilot.blog.hu/api/trackback/id/tr96732943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása