Nem mindegy, hogyan éled meg életed utolsó tíz évét! És mikor kezdődik?

Tizenötödik nap I.

2014/09/29. - írta: jpiller

Na vegyük komolyan a helyzetet!

Kinek vannak ismerősei, akik bevállalnak egy hónapos intenzív súlycsökkentő kampányt? Nem kell koplalni, figyelni kell az evésre, minden nap mozogni kell valamit és sokat kell beszélni és írni róla. Aki benne van jelezze, mert hamarosan eldördül a startpisztoly...

A részleteket holnap megírom, a napi étrenddel és mozgásanyaggal együtt.

Az életmód változást igazán senki sem szereti. Egészen addig nem, amíg külső hatások erre nem kényszerítik. Miért ilyen barom az ember? Miért nem akkor próbál meg tenni valamit, amikor még lehet? Amíg fiatal azt mondja,nincs szükségem rá, amikor megöregszik azt mondja most már késő. Hát ezen kell egy kicsit dolgoznunk. Nagymamám példáját említettem már?  60 évesen, 158 centi magasan volt vagy 90 kiló. Aztán gondolt egyet, lefogyott 50-60 kiló közé és élt még 30 évet az unokákkal és a családdal úgy, hogy gyakorlatilag az utolsó pillanatig tudott magáról gondoskodni. Lesz annyi pénzünk, hogy szüleinket, magunkat az emberi körülményeknek megfelelően lássuk el abban a bizonyos utolsó tíz évben? Szerintem ezen kell elgondolkodnunk és tenni valamit. Ma!

Szóval: akarsz öt kilót fogyni koplalás nélkül?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyok16kilot.blog.hu/api/trackback/id/tr946740995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása