Nem mindegy, hogyan éled meg életed utolsó tíz évét! És mikor kezdődik?

Negyedik nap I.

2014/09/18. - írta: jpiller

104 kg

Valamivel megint közelebb kerültem a célhoz. Nagyon kíváncsi leszek a mai edzés eredményére. Egyszerűen muszáj volt az úszásból kilépni, bár lehet, hogy heti egyszer-kétszer beiktatom, az izületeimnek biztosan jót tesz. A mai napon befejezem a szénhidrát raktárak kiürítését, remélem ezzel a második fázisba tudok lépni. Lassan előkerülnek az őszi ruhák, kíváncsi vagyok, mekkorának fogom azokat érezni, hiszen azok mond a 126 kilós változatra voltak "optimalizálva". A hosszú nadrágokat már tavassal sikerült az akkori formára vásárolni, de az őszi-téli kollekcióm meglehetősen nagy.

Reggelire előveszem a jól bevált csirkemellet és egy kis sült csülköt hidegen, és most edzés előtt megengedek magamnak egy ki uborkát. A mai nap végén ünnepelünk, mégpedig egy kis tejszínhabbal. Igen, azt is lehet, csak cukrot nem lehet hozzá enni. Kakaóval és fahéjjal "erősítek", de lehet, hogy bekapok egy crunch-ot is.

Szép napot mindenkinek, állítólag a mai égen feltűnik a Nap nevű csillag is, amit már nagyon vártunk mindannyian!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyok16kilot.blog.hu/api/trackback/id/tr546707761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása