Nem mindegy, hogyan éled meg életed utolsó tíz évét! És mikor kezdődik?

Harmadik nap II.

2014/09/17. - írta: jpiller

Az esti előadás előtt egy kicsit arról, hogy milyen edzéstervvel rukkolhatok holnapra elő? Szakirodalmat tanulmányozva és a  zsírégető pulzusszámot is figyelve úgy gondolom, hogy a megosztott, kis súlyos, de intenzívebb, kevesebb pihenőt tartó edzést választom. Meglátjuk, hogyan sikerül. 10 perc kerékpár, majd mell-bicepsz-tricepsz Holnap után pedig a hát-első-hátsó váll kombót végezhetem el. A  hasgyakorlatokat még másra hagyom... :- Nem ám!

Aki nem tud időt szakítani az ilyenfajta edzésre, az sétáljon egy órát, ma kellemes az idő, vagy egyesével vigye fel a szatyrokat a kocsiból. Nekem az edzésem akkor volt hasonló. amikor a svédasztalokat kellett felvinni darabonként a második emeletre. Pontosan 27-szer...Legrosszabb esetben pedig a szobakerékpárt tolja meg egy kicsit. Amúgy a séta az elég jó ötletnek látszik, ma még a levegő sem koszolódott be annyira...

Most ennyire futotta, készülnöm kell.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyok16kilot.blog.hu/api/trackback/id/tr756706507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása